• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Username: Password:

      Did you miss your activation email?

Author Topic: leaking fuel primer pump  (Read 6135 times)

RjMaan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Country: pk
  • new member
    • View Profile
Re: leaking fuel primer pump
« Reply #7 on: March 27, 2018, 09:22:18 AM »
Have you showed it to any of the mechanic.

Chadk66

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Country: us
  • new member
    • View Profile
Re: leaking fuel primer pump
« Reply #6 on: December 13, 2017, 08:52:31 PM »
plungers are cheap and swap out in minutes.
  • Belarus 825

Akekachai

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Country: dz
  • new member
    • View Profile
Re: leaking fuel primer pump
« Reply #5 on: November 01, 2017, 03:20:19 AM »
I think it is very dangerous to quickly fix it.

imperial1960

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 148
  • Country: us
  • member
    • View Profile
Re: leaking fuel primer pump
« Reply #4 on: June 15, 2015, 07:33:26 PM »
Oring work for you?
Belarus 562 4x4 russian loader bucket

rockingk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Country: us
  • new member
    • View Profile
Re: leaking fuel primer pump
« Reply #3 on: May 29, 2015, 02:17:46 PM »
Hey!  Thanks for the info.  I'll do the same.  Sounds like a simple fix.  At 72 years old I've learned to ask first before I go tearing into something like I used to. 

OlJames

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Country: us
  • new member
    • View Profile
Re: leaking fuel primer pump
« Reply #2 on: May 28, 2015, 08:16:34 AM »
Howdy RockingK. there is an O-ring in there. I had the same problem.I removed the primer and cleaned it up good, (rusted a bit). New O-ring and a bit of grease...
  • 250AS
You never know how a mule will pull, until you hook him to a load- Paul "Bear" Bryant

rockingk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Country: us
  • new member
    • View Profile
leaking fuel primer pump
« Reply #1 on: May 26, 2015, 08:11:27 AM »
I'm new to this forum.  I have a 250as with 500 hrs.  When running, fuel is dripping from primer pump.  Looks like it's seeping from the top of the plumger.  I made sure the plunger was tight.  I've only used it a couple of times over the years and never had a problem.  Any thoughts about what might cause this and if there's an easy fix?